Livrarea comenzilor

OBSERVATII:

- HOFFMAN CB DESIGN SRL nu poate fi trasa la raspundere pentru serviciile oferite de firma de curierat cu care colaboreaza (Cargus).

- Nu livrăm si nu am livrat niciodata prin Poșta Română!

 

Produsele comandate in magazinul online www.CalculatoareOutlet.ro se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dumneavoastra la efectuarea comenzii.

 

Toate comenzile receptionate pana la ora 1200 se proceseaza si pleaca de la noi a doua zi. Comenzile primite dupa aceasta ora vor fi procesate in 48 de ore.

 

Pentru toate comenzile livrarea este gratuita in reteaua de acoperire a serviciului de curierat CARGUS cu care exista contract semnat.

 

**Ne rezervam dreptul de a nu livra colete in zonele (localitatile, comunele, satele) care nu se afla in aria de acoperire a CARGUS si pentru care se percep km exteriori.

 

In timpul livrarii pot interveni factori care pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat, cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, blocaje rutiere, etc.. Ne cerem scuze pentru orice neplacere cauzata de aceasta situatie.

 

Returnarea produselor achizitionate se face prin curier rapid (CARGUS).

 

Pentru alte detalii privind livrarea produselor, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact.

Medvi Design