Garanții

Garanție de retur 30 de zile

 

Dacă în 30 de zile calendaristice nu ești mulțumit de produsele achiziționate, ți le înlocuim fără alte comentarii.

 

Dupa primirea produsului aveti la dispozitie 30 de zile calendaristice pentru a proba si verifica compatibilitatea produsului cu nevoile dvs. Daca in aceasta perioada decideti din orice motiv ca doriti un alt produs similar sau mai bun, tot ce trebuie sa faceti este sa returnati produsul si sa alegeti un altul.

 

Procedura de rezolvare a garantiei

 

Cand intampinati o situatie de garantie contactati imediat Customer Service la 0748.886.463 in cele mai multe cazuri reusim sa rezolvam situatia telefonic. Magazinul nostru respecta garantia legala de conformitate art. 4 - pct. 1 lit. e din OUG 34/2014 si art. 5-14 din Lege nr. 449/2003.

 

Garantia se acorda la sediul firmei Hoffman CB Design SRL. Taxele de transport ale produselor se achita de catre client. Exceptie de la aceasta regula o reprezinta produsele care au suferit accidente in timpul transportului, pentru acestea Hoffman CB Design SRL acopera costurile de transport si inlocuieste produsul.

 

Conditii de garantie

 

Toate produsele comercializate de catre Hoffman CB Design SRL, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Astfel, in functie de gradul de calitate, produsele Hoffman CB Design SRL beneficiaza de urmatoarele perioade de garantie:

 

    Produsele refurbished by Hoffman CB Design SRL: 3 ani garantie

 

Termenul de garantie: este cel specificat in certificatul de garantie. Durata medie de utilizare in regim normal de lucru pentru un produs este de 5 ani.

 

Conditii de garantie & post-garantie se asigura pe baza certificatului de garantie in original, in conformitate cu prevederile O.G. 21/92 si legea 449/2003 aflate in vigoare si cu procedurile si conditiile specificate pe acest certificat. Garantia se refera la schimbarea sau repararea gratuita a defectelor hardware. In cazul in care situatia intalnita este una software, va putem oferi suport tehnic.

 

Garantia produsului se anuleaza daca: indepartati eticheta cu numarul de serie al produsului, faceti modificari asupra produsului, fortati depasirea parametrilor produselor, faceti modificari hardware asupra sistemului sau inlaturati sigiliul aplicat de firma. Orice modificare hardware se efectueaza de catre personalul calificat al Hoffman CB Design SRL.

 

Garantia nu se acorda pentru urmatoarele situatii: pentru produsele consumabile si produsele care, in opinia specialistilor nostri motivata in scris, s-au defectat datorita instalarii improprii, manipularii necorespunzatoare, defecte provocate in urma utilizarii improprii, accidentelor de transport (fiind responsabilitatea totala a transportatorului), folosirii neconforme sau ca urmare a unor socuri electrice suferite.

 

Nu se acorda garantie pentru defecte, imperfectiuni fizice si defecte provocate de factori externi. Nu se acorda garantie pentru niciun produs ce prezinta corpuri straine, bucati de mediu de scriere sparte in interiorul aparatului, contacte lipsa sau urme de arsuri. De asemenea se va refuza receptia in vederea asigurarii garantiei pentru acele produse care nu au etichetele sau sigiliile cit de garantie intacte si produse la care seriile de identitate Hoffman CB Design SRL nu corespund cu cele de pe certificatul de garantie.

 

Precizari: Bateria produsului este considerata consumabila.

 

ATENTIE ! Garantia implica doar functionabilitatea HARDWARE a produsului. Pentru instalari software, configurari software, recuperare date, intretinere echipament de calcul, manopera reparatie, va rugam sa apelati la unul dintre consultantii de vanzari care va stau la dispozitie.

 

Pentru a va putea prelua produsul in conditiile de garantie este necesar sa prezentati factura de achitizie a produsului sau certificatul de garantie aferent in original care sa ateste perioada de garantie. Dumneavoastra sunteti unicul posesor al acestor documente, iar fara acestea produsul NU va putea fi preluat in garantie, il vom putea prelua doar pentru reparatie, CONTRA COST.

 

Preluarea produsului se face in ambalajul, cu documentatia tehnica si toate accesoriile cu care produsul a fost achizitionat.

 

Indiferent de componenta defecta a produsului, cumparatorul preda in garantie ansamblul specificat in certificatul de garantie. Lipsa unui document, ambalaj sau accesoriu atrage imposibilitatea noastra de a prelua produsul in garantie.

Medvi Design